Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden Vale de Garcia

Uw vakantiehuis in Portugal.

Huurprijs: In de huurprijs is inbegrepen het gebruik van water, electriciteit, gas, Internet en de eindschoonmaak. Hout voor de openhaard is niet inbegrepen.

De huurprijs is berekend op twee personen. Indien er tijdens uw verblijf bezoekers blijven overnachten zijn de kosten € 10 per persoon per nacht. Dit graag bij aankomst of tijdens uw verblijf melden bij de eigenaar zodat een extra kamer in orde kan worden gemaakt.

Telefoon en Internet: Telefoon is niet aanwezig. Wel gratis WIFI. Eigen laptop meenemen.

Borgsom: Wij vragen geen borg. Mocht u schade veroorzaken vertrouwen wij er op dat u dit meldt. De schade wordt in overleg vergoed.

Betaling: Bij boeking wordt een aanbetaling van 25 % van het totaalbedrag verlangd. Het restantbedrag  wordt voldaan 6 weken voor aankomst in uw vakantiehuis .

Aansprakelijkheid: Verhuurder(s) aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele ongelukken e.d. tijdens uw verblijf in Portugal, en in het bijzonder tijdens uw verblijf in een van de vakantiehuizen van Vale de Garcia door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt.

Door uw boeking en aansluitende betaling van de huurprijs verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.

Annulering: Bij annulering uwerzijds zijn de volgende kosten verschuldigd; 1. tot 6 weken voor de dag van aankomst; 50% van de totale huurprijs. 2. Vanaf de 6e tot de 4e week voor de dag van aankomst; 70% van de totale huurprijs. 3. Vanaf de 4e week tot de dag van aankomst 100% van de totale huurprijs.

Aankomst en vertrek: U  kunt uw vakantiehuis betrekken na 15.00 uur s´middags en u dient uw vakantiehuis te verlaten voor 10.30 uur s´ochtends. Dit in verband met de schoonmaak van het huis. Afwijkende aankomst of vertrektijden mogelijk  in overleg.

Overige: wij adviseren een goede reis-en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij aankomst is de eigenaar aanwezig voor ontvangst.