Wandelen. Direct van het terrein kunt u zelf op avontuur of u verwent u zelf en maakt gebruik van het wandelarrangement. Na de wandeling neemt u een duik in het zwembad of rust u uit met een goed boek in de hangmat. Ondertussen wordt uw diner bereid. U geniet na met een koel drankje binnen handbereik.

Posted on jan 6, 2015 in slider | 0 comments

Wandelen. Direct van het terrein kunt u zelf op avontuur of u verwent u zelf en  maakt gebruik van het wandelarrangement. Na de wandeling neemt u een duik in het zwembad of rust u uit met een goed boek in de hangmat. Ondertussen wordt uw diner bereid. U geniet na met een koel drankje binnen handbereik.

Direct van het terrein kunt u zelf op avontuur of u verwent u zelf en  maakt gebruik van het wandelarrangement. Na de wandeling neemt u een duik in het zwembad of rust u uit met een goed boek in de hangmat. Ondertussen wordt uw diner bereid. U geniet na met een koel drankje binnen handbereik.