Praia fluvial Troviscal

Een koele duik…Zwemmen in een Praia Fluvial.Het best bewaarde geheim van Portugal. Een duik in een stromende rivier omgeven door natuurschoon en op de mooiste, rustige plekjes. Elk met zijn eigen charme maar allemaal even bijzonder. Met strandjes, terras, sanitair, barbecue en picknicplaatsen. De dichtstbijzijnde is op twee kilometer afstand. Maar er zijn er 50 te vinden in de omgeving.

Zwemmen in een Praia Fluvial.Het best bewaarde geheim van Portugal. Een duik in een stromende rivier omgeven door natuurschoon en op de mooiste, rustige plekjes. Elk met zijn eigen charme maar allemaal even bijzonder. Met strandjes, terras, sanitair, barbecue en picknicplaatsen. De dichtstbijzijnde is op twee kilometer afstand. Er zijn er 50 te vinden in de omgeving.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *