erica fons
Uw host:Erica en Fons

Vakantiehuizen in Centraal Portugal

“Welkom bij Vale de Garcia. “
Ontspan en geniet van het uitzicht en de zoete geur van lavendel en rozemarijn. U bent op Vale de Garcia, waar onthaasten vanzelf gaat. Erica Bult en Fons Hoogenboom heten u welkom. Dit is een plek om even helemaal tot rust te komen en u thuis te voelen. Geniet van uw vakantiehuis en het uitzicht. Neem een duik in het zwembad of verwen u zelf met een goed boek in de schaduw van een olijfboom. Dit is een ideale thuisbasis voor een verkenningstocht door het waterrijke midden van Portugal en een bezoek aan Lissabon, Coimbra of Tomar. Het is hier niet toeristisch. U kunt hier nog op avontuur. Welkom.

6 fijne vakantiehuizen te huur in het midden van Portugal

40 à 100 m², 2 à 6 personen We spreken Portugees, Nederlands, Engels   

Vale de Garcia ligt tussen Cardigos en Vila de Rei. Goed te bereiken via de IC8, de N2 en de A23.  De vakantiehuizen zijn sfeervol, van alle gemakken voorzien. Wifi, privacy, gratis parkeren bij de lokatie. Huisdieren zijn welkom. Diverse zwemplekken en watersportactiviteiten vlakbij. We spreken uw taal!

B&B Serta

B&BSerta ligt in Serta aan de N2. Een stadje vlakbij Vale de Garcia. In Serta bieden we een ruim appartement aan voor 4 personen. Wifi, gratis parkeren bij de locatie.  Veel restaurantjes, supermarkten en op vrijdag de weekmarkt.

Nummer Alojamento Local:    Vale de Garcia: 5357/AL    Casa Velha: 5357/AL    Rianha da Serra: 5357/AL     Castello: 5357/AL    Drie Marias: 45019/AL    Regina: 45019/AL    B&B Serta: 109960/AL